Érdekességek

Guinness Autófóliázási Rekord - 2000. május 26.

Az autófóliázás Guiness rekordjának felállitására vállalkozott egy Llumar autófóliázó műhely tulajdonosa, a Hawaii Szigeteken. Az üzlet Oahu szigetén Honoluluban található, a Hawaii Szigetek fővárosában. A rekordállitásra közel 500 fő ajánlotta fel autóját, akik hosszú sorban várták, hogy azt befóliáztassák.

A fóliázás reggel 8:00-kor kezdődött és este 19:00-kor ért véget. A 10 fős fóliázó csapatot az üzlet alkalmazottjai és a CPFilms Hawaii Szigetekért felelős igazgatója alkotta. A 11 óra folyamatos munka alatt a csapat 62 autó lefóliázására volt képes.


Sorban állás az üzlet előtt.
A fehér kisbusz érkezett elsőnek,
22:30-kor az eseményt megelőző napon


A műhely bejárata előtt felgyülemlett autók


A műhely


Ki a következő? Várakozás az előtérben

Forrás: Gál&Co. Ltd.

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.