Az UV sugarak döbbenetes hatása

Hihetetlen képeken mutatta meg az UV-sugarak hatását a fotós: megdöbbentő, hogy hatnak a bőrre

 

"A bőrrák egyetlen ellenszere a MEGELŐZÉS" - Thomy Családod UV védelmi szakértője a Thomy® Folia

 

Video

 

A fotókon olyan bőrhibák váltak láthatóvá, amiket egyébként szabad szemmel nem lehet látni.
 

A bőrgyógyászok évről évre igyekeznek felhívni a figyelmet a fényvédelem fontosságára és a napsugárzás veszélyes következményeire.
De sajnos nem mindenki veszi elég komolyan a problémát, és sokan még mindig nem használják kellő körültekintéssel, gyakorisággal a számukra legmegfelelőbb naptejeket.

Az UV-sugárzás hatása sokáig maximum csak leégés formájában jelentkezik, egyébként szemmel nem látható, és gyakran évekkel, évtizedekkel később mutatkozik csak igazán meg.
Egy fotós azonban most különleges portréin képes volt megörökíteni azt, ami egyébként láthatatlan.

Az UV-sugárzás szemmel nem látható hatása Pierre Louis-Ferrer RAW nevű fotósorozatában egy speciális lencsének és UV-fénynek köszönhetően képes volt megmutatni a sugarak egyébként nem észrevehető,
káros hatásait, valamint az emiatt létrejött, eddig rejtett bőrhibákat, ráncokat, pigmentfoltokat és egyenlőtlenségeket.
A férfi elmondta, képeivel mindemellett olyan intim közelségből kaphatta le az embereket, és olyan oldalukat mutathatta meg, amit egyébként máskor senki nem láthat.

 

"A bőrrák egyetlen ellenszere a MEGELŐZÉS" - Thomy Családod UV védelmi szakértője a Thomy® Folia

 

Elárulta, fekete-fehér képei az emberek csupasz, valódi énjét örökítették meg, és az intimitás, valamint a bizalom olyan kapcsolatát sugározzák, amiket a neten sosem látni: a fotók pontosan az ellentétei a közösségi oldalakra posztolt tökéletes, minden hibát elrejtő szelfiknek. Emellett pedig a napsugárzás hatásait nyomatékosítják: megdöbbentő, egyébként észrevehetetlen változásokról rántják le a leplet.

 

Te hogyan véded családodat utazás közben, autódban az UV sugárzástól?

 

Megrendelem az autóm üvegeinek UV védő fóliázását!!!

 

 

Thomy® Folia

 

 

A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.