Autófóliázó oktatás,- tanfolyam,- képzés, több mint 32 év szakmai tapasztalattal

Sokat kaptam az autófóliázó szakmától, melyekre lentebb részletesen ki is térek. Szeretnék Én is visszaadni a szakmának, ezért támogatom a pályakezdő fiatalokat, akiknek nemtől függetlenül, ingyenesen vállalom valamelyik autófóliázó szakma tanítását. Olyan 18. életévüket betöltött, de még 20 évnél fiatalabb, iskolájukat már befejezett pályakezdőket fogok így lehetőséghez juttatni, akiknek az autó és az autók szépítése a mindenük. Mit kérek cserébe? Hagyd otthon az egódat, alázattal legyél a szakma iránt, legyél továbbá kitartó, szorgalmas, fejlődőképes és ami a legfontosabb, hogy SOSE ADD FEL!

 

Rengeteget gondolkodtam a múltamról, jelenemről, jövőmről és arra a megállapításra jutottam, hogy szakmailag már nem tudok tovább fejlődni. Számottevően többet már nem tudok elérni, ezért elvonultam nyugdíjba. A szakmai ismereteimet viszont szívesen átadom azoknak a fiataloknak - új generációnak, akik nyitottak a tudásomra és feltétel nélkül felszívnák azt a tapasztalatot, amelyet a tanfolyamaim során kiöntök magamból. Hogyha nem vágsz a szavamba és nem beszélünk egyszerre, akkor rengeteg információval leszel gazdagabb a tanfolyam végére. Így arra tudsz öszpontosítani, amit Én mondok neked és nem pedig arra, hogy Te mit szeretnél velem egyszerre mondani.

 
 
Thomy® Folia tanfolyam
 

Konfuciusz (Kr.e. 551-479) Kína egyik legjelentősebb filozófusa.

 
Thomy® Folia tanfolyam
 

“Célokról az beszélhet hitelesen, akinek voltak,- és el is érte azokat. Az oda vezető útról pedig az mesélhet neked, aki végig is ment rajta.”

 
Thomy® Folia tanfolyam
 

“Csirkék közt kapirgálni, sasok közt repülni tanulsz. Melyik tanfolyamot választod?”

 
Thomy® Folia - tanfolyam
 

“A tudásodba fektetett pénzed hozza meg a legnagyobb nyereséget számodra.”

 
Thomy® Folia - tanfolyam
 
Azt tudnod kell, hogy mielőtt bármit látsz, illetve hallasz a tanfolyamomról, Én nem vagyok képzett pedagógus, nem vagyok tanító nem vagyok tanácsadó, bár sokszor ezekkel a titulusokkal illetnek és gyakran már majdnem el is hiszem és lehet, hogy használom is-e kifejezéseket. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a pozitív valamint a negatív tapasztalataimat osztom meg és szívesen motiválom - inspirálom az engem bizalmukkal megtisztelő tapasztalat gyűjtőimet-tanulóimat.
 
 

Hogyha lemaradtál az előző képzésről, akkor a 2024-ben tavasztól nyárig megrendezésre kerülő tanfolyamaimon találkozhatunk, melyekre már megkezdődött a helyek értékesítése.
Foglald le elővételben (e-mail-ben), nehogy erről is lemaradj, mert most is csak néhány tanulót tudok fogadni!

 

Thomy® Folia Tanfolyam
 
 

Foglald le most és biztosítsd be helyed az autófóliázó tanfolyamodon!
Küld el a jelentkezésed e-mail-ben:
thomyfolia@thomyfolia.hu vagy thomyfolia@gmail.com

 

 

2024-ben egy tanfolyam sorozatot a tél végén Fuerteventura-n szervezem, majd közvetlenül a nyár előtt Budapesten folytatom, ezt követően nyártól a tél beálltáig ismét Fuerteventura-n kerül megrendezésre a jó melegben.

Gyere télből a nyárba és tanulj egy új szakmát akár fürdőruhában!

 

Legközelebb Budapesten 2024 tavaszán tartok autófóliázó tanfolyamokat, amelyeket több mint 1 hónapon keresztül fogom lebonyolítani, viszont 24-ben csak egyszer lesz lehetősége a tanulni vágyóknak, mert csak ez az 1 időszak van tervezve a 2024-es tanévre Budapesten.
Ez annyit jelent, hogy az érdeklődőknek nagyon gyorsan kell lefoglalni a helyeiket a képzéseimre, 
mert 2024-ben mindössze egyszer fogok Magyarországra látogatni és Budapesten tanfolyamot tartani, melynek várható időpontja április 29-től június 7. között lesz.
Az eddig megszokott hosszabításra már nem lesz lehetőségem, mert várnak vissza Fuerteventura-ra az ide érkező tanítványaim nyaralással egybekötve.
 

Budapesti tanfolyamaim a következő időpontokban lesznek megtartva:

3 napos fényszóró újraélesztő,- védőfóliázó képzés - 2024 ápr. 24-26. Már csak 1 szabad hely van!
Tanfolyam tervezett hossza: 9-16 óráig.

3 vagy 5 napos wrapping fóliázó képzés - 2024 ápr. 29 - máj. 3. Minden hely elkelt!       
Tanfolyam tervezett hossza: 9-16 óráig.

1 napos fényszóró újraélesztő,- védőfóliázó képzés - 2024 máj. 4. Már csak 1 szabad hely van!
Tanfolyam tervezett hossza: 9-16 óráig.

5 napos wrapping fóliázó képzés - 2024 máj. 6 – 10. Minden hely elkelt!                                          
Tanfolyam tervezett hossza: 9-16 óráig.

3 vagy 5 napos autóüvegfóliázó képzés - 2024 máj. 13 – 17. Minden hely elkelt!  
Tanfolyam tervezett hossza: 9-16 óráig.

1 napos autóüvegfóliázó képzés - 2024 máj. 13. Minden hely elkelt!
Tanfolyam tervezett hossza: 9-16 óráig.

3 vagy 5 napos wrapping fóliázó képzés - 2024 máj. 20 – 24.                                                                                                                                                                                                        Minden hely elkelt!
Tanfolyam tervezett hossza: 9-16 óráig.

3 vagy 5 napos wrapping fóliázó képzés - 2024 máj. 27 - 31.                                                                                                                                                                                                                Már csak 1 szabad hely van!
Tanfolyam tervezett hossza: 9-16 óráig.

5 napos fényezésvédő (kavicsvédő) fóliázó képzés - 2024 júni. 3 - 7. Mindent a szemnek, semmit a kéznek, kivitelezés bemutató
Tanfolyam tervezett hossza: 9-16 óráig.

 

Foglald le most és biztosítsd be helyed az autófóliázó tanfolyamodon!
Küld el a jelentkezésed e-mail-ben:
thomyfolia@thomyfolia.hu vagy thomyfolia@gmail.com

 

Sokat gondolkodtam a múltamról, jelenemről, jövőmről és arra a megállapításra jutottam, hogy szakmailag már nem tudok tovább fejlődni. Számottevően többet már nem tudok elérni, ezért elvonultam nyugdíjba. A szakmai ismereteimet viszont szívesen átadom azoknak a fiataloknak - új generációnak, akik nyitottak a tudásomra és feltétel nélkül felszívnák azt a tapasztalatot, amelyet a tanfolyamaim során kiöntök magamból.

 

Tudod, hogy min kell keresztül menned, hogy sikeres fóliázó legyen belőled?

Rengeteg kudarcon. Mindemellett pedig napról napra úgy felkelni az ágyból mosolyogva és kezdeni a napodat, hogy ma sikerülni fog. Én biztosan állíthatom, hogy lerövidíthetem neked az előtted álló kudarcokkal kikövezett utadat úgy, hogy közben a lelkesedésed a sikereiden felbuzdulva folyamatosan növekedhet.


“A tudásodba fektetett pénzed hozza meg a legnagyobb nyereséget számodra.”

 

Milyen tanfolyamok közül választhatsz?

  • Autóüveg fóliázó (1 napos bemutató alap képzés, valamint 5 napos képzés),

  • Wrapping (3 vagy 5 napos képzés),

  • Fényezésvédő fóliázó (3 vagy 5 napos képzés),

  • Fényszóró újraélesztő védőfóliázó (1 vagy 3 napos bemutató illetve gyakorló képzés),

  • Komplex fóliázó (3 vagy 5 napos képzés, melyben tetszés szerint választhatók - kombinálhatók a fent felsorolt szakmai ágak),

  • Fóliázó Inas (5+5 napos képzés) bármelyik vagy akár több fóliázó szakágban,

  • Épület ablakfóliázó (1 napos képzés),

  • Antivirális fóliázó (1 napos képzés).

 

Miért tanulj tőlem?

Azért mert a fóliázó szakmában nem csak a fólia darabokat szedtem a földről a mesterem után, hanem több mint 30 éve vettem snitzer-t a kezembe, így nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is van némi tapasztalatom.
Engem is vág a penge, Én sem vagyok sérthetetlen.

 

“Amikor pozitív emberekkel leszel körülvéve a tanfolyamunkon, akkor fogod végre elhinni, hogy minden lehetséges és a lehetetlen számodra sem létezik.”


Miért válaszd a Thomy® Folia-t oktatódnak és mentorodnak?

Mert sok más fóliázó tanfolyamhoz képest Én arra hegyezem ki a veled együtt töltött napokat, hogy megmutassam, mit-hogy nem szabad csinálni, valamint azok negatív következményeire.
Amikor majd fóliázol, akkor már tudni fogod, hogyha ezekkel a hibákkal találkozol a későbbi munkáid során, hogy valamit nem úgy csináltál, ahogy mutattam.

 

“Hogyha az ember a pénztárcája tartalmát a saját fejébe töltené, akkor azt már senki sem veheti el tőle, ezért a képzésedre fordított pénzt ugyan kiadod a tanfolyamra, de a cserébe kapott tudás örökké a fejedben marad. Ez életed egyik legjobb befektetése saját magadba.”


Sok olyan tanulónk volt már, akik részt vettek más autófóliázó képzésen, akár többön is, ahol részben megtanították őket erre a szakmára, de igazi áttörést ezek a képzések nem hoztak. Nálunk nincs ilyen kockázat! Minket azok a tanulni vágyók választanak, akik nem újabb problémát akarnak a nyakukba venni, hanem megoldást keresnek!

 

“Tanácsot csak attól fogadj el, aki már most ott van, ahová Te még jelenleg tartasz! Üres kútból nem lehet vizet húzni.”

 

Sokszor előfordult, hogy úgy kezdtem el a tanfolyamot, hogy nem hittem magamban. Ugyan bíztam magamban, de mindig a tekinteteket fürkésztem, hogy vajon ez tetszett? Vajon nem jobbra, gyorsabbra, hatékonyabbra vágynak tanulóim? A legelején azt sem hittem el, hogy valaki egyáltalán fog jelentkezni a tanfolyamaimra. Nem hittem, hogy elég jó vagyok abban amit csinálok. Nem hittem, hogy tetszeni fog a tanulóknak amit és ahogy tanítok. Nem hittem, hogy a bennem lévő tudásra kiváncsi egyáltalán valaki. Azt gondoltam, hogy elégedetlenek lesznek a látottakkal - hallottakkal. Azt gondoltam, hogy keveselni fogják a tudásomat. Magyarán kishitű voltam magammal szemben. A tanfolyamsorozat kezdete óta eltelt 3 év megváltoztatta látásmódomat. A folyamatosan szondázott tanulóim véleménye alapján, ennyi idő kellett nekem ahhoz, hogy elhiggyem, nem volt igazam. "Hitetlen Tamás" voltam. Nem hittem magamban. Mivel van egy mondás, amit évek óta alkalmazok, így kénytelen voltam magamra illetve a tanfolyamaimra is rávetíteni, mégpedig, hogy "ENNYI EMBER NEM TÉVEDHET". Meghajolok a tanulóim, és a véleményük előtt. Megpróbáltam levetkőzni ezt a hitetlenséget és 2  évvel az első tanfolyamaim után eljött az a nap, hogy nem voltam ideges a fejemben lévő téveszme miatt, nem volt rossz kedvem. Végre úgy vártam a tanfolyamokat, mintha nyaralni mennék. Reggelente úgy nyílt ki a szemem, hogy alig vártam, hogy 9 óra legyen és kezdhessünk, de ehhez az is kellett, hogy olyan tanulók jöjjenek hozzám, akiket érdekelt amit mondok, nem okoskodtak, hanem feltétel nélkül, kellő alázattal az egójukat otthon hagyva és nem fitogtatva, végigcsinálták azt a feladatsort, amit kértem, cserébe a tanfolyam végére, magabiztosságot láttam a szemeikben - kézmozdulataikban.

Köszönöm nektek a bizalmat, nagyon hálás vagyok érte.

 

Vélemény a Fuerteventura-n tartott tanfolyamokról:

 

A Thomy Fuerte karosszéria fóliázó tanfolyamon vettem részt október közepén a Kanári-szigeteken. Mondanom sem kell, hogy már alapból a tudat, hogy ott vagyok az is hihetetlen volt, de hogy még egy magas szintű kurzust is elvégezhettem, azért az csodálatos! Mindenkinek ajánlom Thomy-t, aki precíz és minőségi munkát szeret végezni. Emellett egy végtelenül türelmes és segítőkész tanárról van szó, akivel minden egyes óra jó hangulatban telt el. A humor és a zenei ízlés ‘márcsak’ egy plusz az egészben. Nekem teljesen megérte ez az utazás, mert az egyik álmomat tanulhattam meg és eközben egy elképesztő helyen is nyaralhattam. Az órák után volt idő még körbenézni a szigeten is, és még csobbanni is!
Biztosan vissza fogok még menni Thomyhoz tanulni, köszönök mindent!:)                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Pál Emese Margaréta

 

Tanfolyamaimról mondták tanulóim, akik már megtiszteltek bizalmukkal:

 

Minden reményemet felülmúlta az oktatás, egy profi oktatóval, jó hangulatban tanulhattam meg a fóliázás minden fortélyát. Nem csak tanultunk, hanem segítséget is kaptunk, hogy a továbbiakban a legjobb munkát végezzük, úgyhogy méltó legyen a héten szerzett tudásunkhoz. A legjobb döntés volt, hogy téged választottalak, nálad jobb oktatót nem találhattam volna, feltöltődtem tudással, lelkesedéssel és mindezt baráti környezetben kaptam! Köszönöm és szívből ajánlani tudlak csak mindenkinek!
Csok Ferenc


Nagyon köszönöm a kedves szavakat, igazán sokat jelentenek! Fantasztikus élmény volt ez a hét, álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyit tudok tanulni. Nagyon motiváló a lendületed, a szakma iránti szerelmed, a lehetetlen nem-ismerése. Végtelen hálás vagyok, hogy találkozhattam egy olyan emberrel, akinek ugyanaz a rugója, mint nekem: nincs lehetetlen! Kitartással, alázattal és szorgalommal bármit képesek vagyunk elérni, amit el tudunk képzelni. Köszönöm, hogy bíztál bennem, és engedtél kibontakozni.🙏🏼 Sokat gondolkoztam azon, hogy mi lesz, ha szembe találom magam egy új formával, amit nem ismerek, hogyan fogom megoldani. Már nem félek ettől, mert tudom, hogy ha el is akadok valahol, meg fogom oldani.🙃 Köszönöm, hogy ebben megerősítettél! Egész nap a snitzeremben gyönyörködöm, tologatom, hallgatom a kattanásait, keresem mit vághatnék körbe.😄 (Természetesen a többi "bigyókát" is imádom, de ez lett a szívem csücske.) Már kitaláltam miket fogok csinálni gyakorlásképp, időnként jelentkezem majd a képes riportokkal. 😊 Csodás estét és jó pihenést kívánok a családoddal!

Azt a bizonyos tudásodat pedig ne feledd használni!🙏🏼😇 Mindent hálásan köszönök!

Egyed Viki


Sziasztok!

Én június közepén vettem részt a carwrapping tanfolyamon, szerettem volna felvenni ezt is az üvegfóliázás mellé. Egy kicsit félve álltam neki, mert amellett, hogy sokkal nehezebbnek tartottam a karosszériát az autóüvegnél, kevésnek is tartottam az egy hetet, hogy utána egyedül neki merjek állni egy egész autónak.

Nagyon pozitívat csalódtam ebben a gondolatomban! Tomi baromi jó fej, az ott dolgozók is nagyon kedvesek. Mindent részletesen átvettünk, mindent gyakoroltunk, ismételtünk és még a hülyeségre is maradt idő 😃

Aki bármilyen tanfolyamon gondolkozik, őket csak ajánlani tudom. Nem egy futószalagon jött-ment bárkik lesztek, hanem egyénenként fontos emberek, akikről a tanfolyam után sem feledkeznek meg.

Köszönök mindent!

Utóirat: nem, nem utoljára jártam nálatok 😃 ja, és kész az első saját munkám, de azt csak privátban merem elküldeni elsőre 🧐

Tátray Ádám


A tanfolyammal kapcsolatban: Mielőtt jelentkeztem hozzátok, körül néztem az oldalon. Az ott látott versenyeredmények, oklevelek alapján a szakmai felkészültségetek nem lehetett kérdéses. A leírásokat olvasva éreztem, hogy korrekt hozzáállásra számíthatok, és hogy a legjobb minőségű munkára törekszetek (ez a megérzésem később, a tanfolyam során maximálisan beigazolódott). A másik, ami miatt hozzátok jelentkeztem, hogy mindenhol máshol 1-2 napos tanfolyamokat hirdettek, és úgy éreztem, ilyen kevés idő alatt nem lehet komoly tudást szerezni. A nálatok töltött 5 nap ezt a megérzésemet is igazolta, nagyon sokat tanultam, és nem maradt hiányérzetem. Nagyon örültem annak is, hogy beleláttam a napi munkátokba is egy teljes héten keresztül, amelynek során a szakmai érdekességek mellett mindig vidám hangulattal, és jó hozzáállással találkoztam. Itt senki nem unottan, és fásultan dolgozik, szerintem munkahelynek is remek lehet a Thomy Fólia 😊 A tanfolyam sikerességét pedig az azóta elvégzett hibátlan fóliázásaim bizonyítják a legjobban.

Böde Róbert


Fenyszoro ujraelesztes kepzesen vettem reszt, mert ezt gondoltam esszeru lepesnek az indulo vallalkozasom egyik kezdo szolgaltatasanak. Szamomra hihetetlennek tuno valtozason ment at a felujitando fenyszoro, mar akkor tudtam jol valasztottam. Az erkezesem pillanatatol kedves, jo hangulatu tarsasag fogadott igy vegig nagyon jol ereztem magam.Gyomolcs,uditok,snackek egesz ido alatt rendelkezesre altak a meleg ebeden felul. Thomy minden reszletebe belevezetett a fentebb emlitett topicnak, illetve a lehetseges hibak felismeresebe es annak megoldasaba is. Ezeken felul nagyon jo peldat mutatott az alkalmazottakkal valo kommunikacioban es meg a ceg vezetesevel kapcsolatos tanacsokkal is ellatott , ami szamomra szinten nagy segitseg a vallalkozasom jovoje szempontjabol. Osszessegeben nagyon tudom ajanlani, tartalmas oktatas, jo felkeszultseg, inspiralo legkor, kedves/kozvetlen hozzaallas. 😊🙏

Csabai Dániel


Nekem is élmény volt tőled tanulni. :)

A tanfolyamról egyetlen negatívum jut eszembe, még pedig az idő. Sajnos ha jól érzi magát az ember akkor repül és ez a hét is gyorsan elment de ez rajtunk kívülálló, nem befolyásolható. Jól éreztem magam, jó volt a társaság a Renivel is jó volt a közös munka és a többiek is végtelenül kedvesek voltak. A Dóri pedig finomakat "főzött". 😁

Rengeteg kérdésemre választ kaptam, még azokra is, amik eltérnek a wrappingtól és rengeteget tanultam. Örülök, hogy a Google feldobta a weboldalad és megtaláltalak, bízom benne, hogy hamarosan az ablak üvegek fóliázását is elsajátíthatom. Csak Te jöhetsz szóba. :)

Ma reggel már kipróbáltam a hőlégfúvót, hamar megérkezett, 5 méteres a kábel.

Vigyázok rá mint a szemem fényére. :)

Szabó Gábor


Szia Thomy!

Nagyon jól éreztem magam egész héten, el se tudom hinni, hogy vége! Nagyon nagyon sokat tanultam, igaz van még mit gyakorolnom, de lassan és biztosan minden sikerülni fog ezekkel a technikákkal amiket mutattál.
Mindent köszönök, majd küldök képeket az itthoni munkáimról!

Köszönöm még egyszer!!!
Homolya Nóri


"Igazából még mindig a tanfolyam hatása alatt vagyok. Nem bánom, hogy első lépésként az egynapos tanfolyamot választottam. Mivel számomra a fólia világa abszolút újdonság, így az óvatos kezdés mellett döntöttem. Többet kaptam így is mint amit vártam.

Már nagyon várom, hogy az ott tanult/bemutatott praktikákat kipróbálhassam. Vágyom a sikerre, mindent meg is teszek érte. Az apró kudarcok az úton elkerülhetetlenek, de erősebbé tesznek, mert azokból is tanulok. Szerencsés vagyok mert hamarosan saját műhelyben kezdhetem meg a gyakorlást. Amit személyesen is beszéltünk, hogy szeretném még jobban megismerni a fóliázás világát, azt a tervemet továbbra is tartom. Nem ez volt utolsó tréningem a Thomy Fóliával. Szeretném kigazdálkodni a következő tanfolyam díját a munkáimból. Elsődlegesen gyakorlatot szeretnék szerezni. Célom, hogy összetettebb szolgáltatást tudják nyújtani a jövendő ügyfeleimnek. Az autókozmetika mellett a fóliázást tartom erre a legmegfelelőbbnek. Köszönöm, hogy számíthatok rád. Ígérem apróságok miatt nem foglak zavarni, megkeresem azokra a megoldást jómagam. Kívánom, hogy minden tanfolyam olyan jó hangulatú legyen, mint amilyenen én is részt vettem."

Tisztelettel: Székely Tibor


"Köszönöm még egyszer a részvételt! Nagyon örülök, hogy egy szeletet nyerhettem a wrapping tudományából! Most már a kezemben van, hogy mit kezdjek vele! Köszönöm a kedvességet, türelmet és szakértelmet, amit kaptam tőled! Nem elfelejtendő a teljes ellátás, így csakis a munkára, tanulásra kellett fordítanunk a figyelmünket! Remélem a jövőben találkozunk még és gyarapíthatom a tudásom a kezeid alatt! Hazaérve rögtön ki is próbáltam a kapott eszközöket. Első művem, Smart műszerfal díszléce."

Végh Toni


1. hét: "Nagyon szépen köszönöm neked a tanfolyamon átadott tudásodat, amely mélyebb betekintést engedett az üvegfóliázásba mint szakmába. Kiválóan éreztem magam. Köszönöm szépen, hogy sok hasznos feladatban vehettem részt. A mókásan eltöltőt tanulás közben többet és hatékonyabban tanultam meg tőled, mintha más iskolába jártam volna. A jó és finom ételekért külön köszönet, amelyeket fogyaszthattam nálatok, nagy kedvességgel és odafigyeléssel tálalva. A többi kollégádnak is külön köszönet, hogy támogatást kaphattam tőletek, új szakmám elsajátításában. Nagyon élveztem veletek a műhelyben együtt eltöltőt időt. Nem bántam meg egyáltalán, hogy hozzátok mentem tanulni, így rendezett környezetben és körülmények között tanulhattam az új szakmámat. Nagyon szépen köszönöm neked és az egész Thomy Folia csapatnak!!!"

József Adrián

2. hét: Hálásan köszönöm a második hetem nálatok! Egy élmény volt számomra ez a 2 hét nagyon tetszett az eltöltőt idő és a tanulás! Nagyon sokat tanultam tőled és többiektől is, amit magamtól és a internetes oktatásokból nem tudtam volna megérteni és nem haladtam volna ilyen gyorsan előre! Amit tőled kaphattam tanulásban az megnyitotta a kis ablakot hibáimra. Amit elkövetem bakikat, azokra segítséget kaphattam, hogy kijavítsam és meg tudjam magamtól oldani. A jövőben már nem fogok pánikolni hibáimon, mivel tudom hogyan kell helyesen és ésszerűen kivitelezni, köszönhetően neked!!! Nagyon szépen köszönöm az üvegfóliázó és a wrapping tanfolyamon a segítséged és oktatásod, ami új jövőt biztosít az életembe!!!

József Adrián


"Remekül éreztem magam! Pontos és precíz tudást adtál át. Roppant türelmes és segítőkész voltál. Az ellátás 100%-os! Tanulhatnának tőled akik bármilyen tanfolyamot csinálnak!

Ha megcsinálom először az autóm értesítelek majd róla hogyan sikerült!
További sok sikert, és köszönök mindent!"

Nemes Viktor


"Sziasztok!
Csak egy pár sort írok, pedig lehetne egy regényt :) 1 hetes wrapping tanfolyamon vettem részt, én mint teljesen kezdő kicsit félve egyben nagyon izgatottan indultam neki. Úgy éreztem a hét pillanatok alatt telt el, és hogy mit kaptam? Rengeteg tudást, és fortélyt mutattak, egy új életszemléletet is párosult hozzá :), a hangulat is végig jó volt, reggel amikor felkeltem mosolyogva és tanulni vágyással ültem be a kocsimba, mindenki nagyon segítőkész, igazán profi csapat részese lehettem 1 hétig.
Köszönök mindent :)
Csak ajánlani tudom, mert hát mi más, ha nem Thomy Folia."

Varga Reni


"Nagyon jól éreztem magam a képzésen. Mindenki nagyon kedves és közvetlen volt, bárkitől kérdeztem kedvesen és normálisan válaszolt. A mai világban sajnos ez is nagy szó már. A képzésben nagyon tetszett az, hogy nem a legegyszerűbb dolgokat mutattátok meg, hanem a bonyolultabbakat pl.: élek, visszapillantó, tetőantenna. Ezeket, hogy tudod szépen, könnyen és egyedül megoldani. Az is tetszett, hogy ha valami nem ment, akkor azt addig gyakoroltuk, amíg nem sikerült tökéletesen és nem sietettetek. Tényleg próbáltad átadni azt a tudást és tapasztalatot, amit a sok év alatt elsajátítottál és a képzés után sem engeditek el az ember kezét, hanem bármi gondja van, próbáltok segíteni. A jövőre való tekintettel szeretnék még menni hozzátok több képzésre is pl.: szélvédő fóliázás, épület fóliázás, stb.

Nagyon szépen köszönök mindent."

Antal Róbert.


"Nagyon szépen köszönöm a türelmet és a profi oktatást. Nagyon jól éreztem magam a műhelyben, nagy élmény volt látni olyan szakembereket, akik évek óta űzik ezt a sportot, amit én még csak "próbálgatok". Kellemes környezet, barátságos és segítőkész emberek vettek körül. Ez nem az a tipikus "befizetted aztán lezavarjuk gyorsba" tanfolyam volt. Tetszett, hogy nem tudtam hülyeséget kérdezni, mert mindenre türelmes és részletes választ kaptam, sőt még olyan fóliázási területről is kaptam pár trükköt, ami nem is a tanfolyam részét képezte (külön jó pont). Egész nap kávé, frissítő ennivaló bőséggel volt még nekem is, aki szereti a hasát. Mindenkinek ajánlom, aki hasonló cipőben jár, mint én, hogy most bontogatja szárnyait a fóliázás területén, de azoknak is akik még életükben nem fogtak szikét a kezükben. A jövőben mindenképp részt fogok venni egy hetes képzésen is, mivel nagyon sok pénzt tudok vele megspórolni, hogy nem a saját káromon tanulom meg a szakma fortélyait. És remélem a tanfolyamon kívül a jövőben, mint partner is találkozhatunk.
Nagyon szépen köszönöm a türelmet, és bármi kérdésem van bizalommal kereslek."

Üdv Szabó István (IstOne Fólia)


“A február végi öt napos profi autóüveg fóliázás tanfolyamon vettem részt Tomiéknál. A már néhány héttel korábban megkapott elméleti anyagokból megfelelően fel tudtam készülni, Így nem voltak idegenek a látottak, és hallottak, ami nagyban megkönnyítette az időkeret hatékony kitöltését és az intenzív tanulást. Az első napon még csak az alapokat vettük át, viszont az utolsó nap végére már gyakorlatilag a szakma minden apró részletével megismerkedhettem. A tanfolyamnak köszönhetően megfelelő elméleti tudást, és gyakorlati tapasztalatot is szereztem, amit a későbbiekben remekül kamatoztathatok.
Köszönöm szépen még egyszer a profi oktatást, és a segítőkészséget! Mindenkinek bátran tudom ajánlani a Thomy Folia tanfolyamjait, aki a legjobbaktól szeretne tanulni!

Paróczai Dávid


"Köszönöm Thomy-nak a nagyszerű lehetőséget, hogy élőben láthattam miként dolgozik egy igazi profi! Ez az őszinte véleményem! Szeretnék rövid időn belül büszkén vállalva vissza jelezni neked, hogy sikereket érek el :)"

Demcsik Márton


"Jó csapat, precíz munka, kiválóan felszerelt műhely. Az oktatás érthető, alapos.
Alig várom hogy újra találkozzunk!"

Képíró Ádám


"Először is nagyon hálásan köszönök mindent. A tudást, a sok enni- innivalót, a figyelmet, a türelmet es a Csapat kedvességet. Halasan köszönöm a maradék anyagokat amikkel gyakorolhatok."

Szerdahelyi Katalin


"Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Megosztanám a véleményem veletek. Elsősorban kellemes légkör fogadott, jól megvilágított, jó hangulatú műhely, kedves emberek, tea, süti, szendvics :). Thomy szakmailag nagyon sok hasznos információt mutatott és mondott, amivel megkönnyítette a munkám. Azonnal alkalmaztam is. Sokkal könnyebben megy az ablak fóliázás. Jól kezelhető fólia! Jó dolgozni vele :). Sok hibalehetőségre felhívta a figyelmünket. Minden kérdésre érthetően és nyugodtan válaszolt vagy meg is mutatta. Örülök, hogy részt vettem ezen a tanfolyamon. Ha az időm engedi akkor a következőn is részt veszek. Külön élvezet a Thomy fóliával dolgozni, nagyon jó minőségű anyag és nagyon jól kezelhető. Várom az újabb autót, amit fóliázhatok vele :). Csak ajánlani tudom"

Misurda Attila


"Végre nem a tömeggyártásra, értékesítésre törekszik egy cég. Profi csapat, profi alapanyaggal, minőségű, precíz munka. Köszönöm, hogy ott lehettem!"

Kiss Rózsa


"Tavaly Decemberben döntöttem arról, hogy szeretnék egy számomra érdekes kreatív szakmát elsajátítani, régóta szemezgettem az autófóliázás szakmával és ez mellett is döntöttem, több cég is szóba jött, de aztán a Thomy Folia honlapján látottak meggyőztek (több tíz éves tapasztalat, versenyeken elért helyezések) szóval nem volt kérdés, hogy a legjobbtól tanuljak (Thomy). Természetesen egyéni 5 napos képzésre jelentkeztem, ahol maximális figyelmet kaptam, és profi képzésben részesültem. Így utólag is szeretném megköszönni, mind Thomy-nak, mind a kis csapatának a szakmai fejlődésemhez való maximális hozzáállásukat és kedvességüket!"

Mihalkó Norbert


"Sziasztok!
Gondoltam hozzászólok az előző tanfolyamhoz, hisz egy újabb fantasztikus hetet töltöttem el a Thomy Fóliánál, most az üvegfólia tanfolyamon vettem részt, csakis ajánlani tudom hisz profin megy az oktatás, sok gyakorlásra van lehetőség hogy a végeredmény tényleg profi legyen. Úgy érzem a legjobb helyet sikerült megtaláltom hogy megtanulhassam a szakmát. Mindenki segítőkész, egy jó csapat. A végére még csak 1 mondat nem ez volt az utolsó hogy náluk jártam. 😍"

Varga Reni


És (tudom, éssel nem kezdünk mondatot) milyen jó kis tanfolyamon voltam nálad!!☺️ Ennyire felszabadult, laza, a kis mezei embernek is érthető tanfolyamon nem voltam még soha ez előtt. ☺️ Amikor nincs is kedve hazamenni az embernek a nap végén…Hajrá októberre!!☺️

Hetényi Anita Wanda
 


    
 
 
Thomy® Folia
 
 
 
 
 
 

 

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.

  Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.

  Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.

  Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.

  A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.

  A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.

 A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.