Magyarigazgtó az EWFA-ban

 Gál Péter-GÁL ÉS TÁRSA KFT.

2007 áprilisában az EWFA(Európai Fóliázó Szövetség) Pallma de Mallorca-n tartott rendkívüli közgyűlésen döntés született az igazgatóság bővítéséről.Ezidáig az igazgatóság tagjai kizárólag a fóliagyártó vállalatok delegált képviselői voltak.A bővítés célja a társult tagok, fólia forgalmazók képviselőjének az igazgatóságba történő delegálása volt. A tagság szavazatai alapján a forgalmazók képviselőjeként a Gál és Társa Kft.-t képvselő Gál Pétert választották, így az EWFA igazgatósága egy magyar igazgatóval bővült. Az EWFA (Európai Fólia Szövetség) elsődleges célja az autó és épület fóliák jó hírének növelése és szélesebb körben való megismertetése Európában. Ezen folyamat jegyében az EWFA az egyesített Európai Uniós rendszer bevezetésén, jóváhagyásán dolgozik. Az EWFA további célja olyan fóliázással kapcsolatos előírások

megalkotása, melyek szigorú rendelkezéseket hoznak a fólia ipar számára, annak érdekében ,hogy minnél inkább elkerülhetővé válljanak a gyenge minőségű fóliák, a felelőtlen fólia használat vagy a nem szakszerű felszerelés által esetlgesen bekövetkező balesetvesélyes helyzetek. Magyarországon az EWFA és annak egyetlen magyar tagja, a LLumar fóliák délkelet-európai képviseleti irodája, a Gál és Társa Kft. közös munkájaként sikerült a 2005-ös évben elérni ,hogy a jelenleg is használatos új szabályozás lépjen életbe az autófóliázásra vonatkozóan Magyarországon.

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.