BABABARÁT FÓLIA - Gyermekek UV sugárzás,- égető valamint vakító napfény,- és üvegszilánk elleni szakszerű védelme 15 év garanciával

VIGYÁZZ!!! MÁR HAMISÍTJÁK, MÁS NEVEKEN FORGALMAZZÁK

VÁLASZD AZ EREDETI Thomy® BABABARÁT FÓLIÁT GYERMEKED VÉDELMÉBEN

 

Van gyermeked vagy unokád? Hogyha igen, akkor talán neked is ismerősek menet közben ezek a helyzetek, amelyek nagyon zavarnak téged is az utazás folyamán:

Sír a gyerek mert ...

  • babaülés felől süt a nap és vakítja - könnyezik a szeme gyermekednek,
  • égeti a kis testét a nap,
  • csurog az arcán az izzadtság,
  • ingerült és kezelhetetlen a kicsi a tűző napon.

Amennyiben ezeket a helyzeteket már többször is átélted, akkor neked ajánlom a Thomy® BABABARÁT fóliát, amely olyan mint egy nagy napszemüveg, így nyugtatja a szemet, lecsökkentheted a vakító napfény erejét, komfortosabb lesz kis utasaid számára az utazás, valamint az UV sugárzás legnagyobb részét visszaveri illetve kint tartja az autón kívül.

Gyermeked egészségének védelmében ezektől az ál árnyékolóktól tartsd távol családod

 

Bababarát fólia, nagycsaládos autófólia, nagycsaládos autófóliázás, nagycsaládos bababarát fólia, nagycsaládos bababarát fóliázás     Bababarát fólia, nagycsaládos autófólia, nagycsaládos autófóliázás, nagycsaládos bababarát fólia, nagycsaládos bababarát fóliázás

Az egyik legveszélyesebb "babaárnyékoló" a pelenka

 

Bababarát fólia, nagycsaládos autófólia, nagycsaládos autófóliázás, nagycsaládos bababarát fólia, nagycsaládos bababarát fóliázás     Bababarát fólia, nagycsaládos autófólia, nagycsaládos autófóliázás, nagycsaládos bababarát fólia, nagycsaládos bababarát fóliázás

Másik veszélyforrás a tapadókorongos "babaárnyékoló" 

 

Bababarát fólia, nagycsaládos autófólia, nagycsaládos autófóliázás, nagycsaládos bababarát fólia, nagycsaládos bababarát fóliázás     Bababarát fólia, nagycsaládos autófólia, nagycsaládos autófóliázás, nagycsaládos bababarát fólia, nagycsaládos bababarát fóliázás

Harmadik veszélyforrás a gumis "babaárnyékoló" 

 

Bababarát fólia, nagycsaládos autófólia, nagycsaládos autófóliázás, nagycsaládos bababarát fólia, nagycsaládos bababarát fóliázás

Negyedik álbiztonságot nyújtó "babaárnyékoló" a roló

 

A 100 Ft-os, öntapadós, mesefigurákat ábrázoló "barbárságok" és kiakasztott pelenkák, rolók vagy gumis árnyékolók alkalmazását NEM JAVASLOM!!!
Lehet, hogy olcsó, de az emberek nem gondolnak bele, hogy nagyobb kárt okoznak vele a kicsiknek, mint hasznot.

Hogy miért a fentiek a legveszélyesebb árnyékolók?       

Azért, mert a gyárilag sötétített autóüvegekhez hasonlóan a balesetekkor összetört üvegeket nem tartják egyben, így súlyos vágási sérülések keletkezhetnek. Az árnyékoló hatására kitágul a pici pupillája, aminek következtében akadálytalanul áramlik a káros UV sugárzás a szemébe, károsítva a retináját és szaruhártyáját. A kicsiknek, sokan nem tudják, de nem csak a hamvas kis bőrét kell megvédeni a bőrrákot okozó UV sugárzástól, hanem a szemét is. Azon csodálkozom, hogy ilyen termékek egyáltalán forgalomba kerülhetnek. Sok autógyár szereli extraként az egyes típusokat sötétített üvegekkel és/vagy árnyékoló rolókkal, ami logikusan a hasonlóan káros kategóriába tartozik és még pénzt is kérnek érte (nem is keveset).                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

Bababarát fólia

 

 

Hogyan véded gyermeked utazás közben (autódban) a vakító napfénytől és a bőrrákot is okozó UV sugárzástól? 

  

Az autód üvegeire ragasztott BABABARÁT FÓLIA a leghatékonyabb pajzsa családodnak, amely utazás közben nyújthat:                  

  • 99% UV védelem
  • 59-69% hővédelem
  • 72-73% napenergia elnyelés
  • 95-97% vakító napfény elleni védelem
  • 98% belátásvédelem
  • 100% szilánkvédelem

 

Biztos hallottál már róla, hogy Magyarországon az elmúlt 15 évben a Melanoma és más tipusú bőrrák betegségek gyakorisága jelentősen nőt, csaknem megduplázódott?.

Rohamosan terjed a legveszélyesebb bőrrák.
Tudtad, hogy kétszer annyi Melanomás beteg van Magyarországon mint 2012-ben volt?

Hogyha nem vagy benne biztos, hogy autód üvegei UV védelemmel rendelkeznek -e, akkor szakműhelyünkben ingyenesen megmérjük műszerekkel az autód üvegeit, miután tiéd a döntés, hogy hagyod-e beáramolni az utazás ideje alatt családodra az UV sugárzást a korábban említett következményekkel vagy elfogadod tőlünk az ingyenes BABABARÁT FÓLIA próba fóliát és párodnak is megmutathatod otthon, hogy milyen tökéletes védelmet találtál, amellyel biztonságban tudhatod utazás közben a szeretteidet. Ugye Te sem szeretnél kihagyni egy ilyen rendkívül komoly és hatékony UV sugárzás elleni védekezési lehetősséget? Akkor rendeld meg most! >>>

A folyamatosan frissülő akcióink fő célja a gyermekek egészségének megőrzése és ha ehhez a szülők pénztárcáján keresztül vezet az út, akkor ezt a lépést mi megtesszük! A Thomy® Folia lehetősségeihez képest mindig az élen fog járni az UV védelem frontján az UV sugárzás elleni harcban.

Az akciókban szereplő kedvezmény csak a BABABARÁT FÓLIÁRA vonatkozik.

Várunk szeretettel szakműhelyünkben hétfőtől péntekig (8.00-16.00), ahol kollégáink részletesen felvilágosítanak a szóban forgó lehetősségekről.

A Thomy® Folia ezzekel a komoly – gesztus értékű támogatásaival fejezi ki segítőkészségét azon szülőknek, akik mindent megtesznek gyermekük - családjuk egészségének megőrzése érdekében.

 

Szeretném megvédeni gyermekemet az UV sugárzástól, ezért most Megrendelem az eredeti UV védő Thomy® „BABABARÁT FÓLIÁT” >>>

  

2009 nyarától hosszú előkészület után a Magyar Tudományos Akadémia Szociológiai Kutatóintézete és a Magyar Vöröskereszt közös programjába társult a Thomy® Folia kizárólagos UV védő partnerként. A létrehozott honlapon (www.napsugarzas.hu) az érdeklődők részletes felvilágosítást kapnak az életveszélyes UV sugárzásról minden részletre kiterjedően és ami a legfontosabb, hogy a gyermekek nyelvezetére is lefordítva. Az együttműködés keretén belül a Thomy® Folia sajáterős támogatásként látta el partnereit illtve intézményeket információs anyagokkal plakátokkal, melyek feltüntetik a napozás szabályait és veszélyeit. 

 

A döntés a tiéd: gyermekedet - családodat védenéd a Nap ártalmas sugaraitól vagy optikai tuning miatt fóliáztatod le az autód üvegeit?

Mindenképen el kell döntened a fóliázás előtt, hogy a gyermekedet szeretnéd a legnagyobb mértékben megvédeni vagy az autó esztétikai megjelenése a fő szempont. Van akinek az autója előbbre valóbb mint a gyermeke egészsége, ami nekem egy kicsit furcsa, de kénytelen voltam tudomásul venni, mivel már több ilyen Megrendelővel találkoztam. Inkább választottak egy világosabb árnyalatú fóliát, amely nekik jobban tetszett, mint azt a BABABARÁT FÓLIÁT, amely a leghatékonyabb védelmet nyújtja a gyermekeknek és az egész családnak.

 

Bababarát fólia - a gyermekek védelmében

Az alábbi felállást szoktam javasolni, amely a saját autóm babavédelmét is ellátja évek óta
- a "B" oszlop mögötti üvegekre a legerősebb fény,- hő,- szilánk,- és UV védő anyagot javaslom, melynek 3% fényáteresztő képesség és 99%-os UV védelem mellett 69%-os a hővédelme, 15 év garanciával, ami a kategóriájában a legjobbnak minősül.

Ezzel a fóliával hatékonyan védekezhetsz a felmelegedés,- UV sugárzás,- a vakító napfény,- belátás valamint a balesetekkor az üvegek törésekor keletkező milliónyi szétrepülő üvegszilánk ellen, amelyek sajnos nagyon súlyos sérüléseket okoznak. Hogyha az általam ajánlott leghatékonyabb fóliánál világosabb anyagot rakatsz fel, akkor a szemet irritáló és vakító napfénytől nem, vagy csak csekély mértékben fogod védeni az autód utasainak (gyerekeknek) szemét.

Amennyiben a BABABARÁT FÓLIÁT választod gyermeked melletti üvegfelületekre és a hátsó szélvédőre ("B" oszlop mögött elhelyezkedő üvegfelületekre), akkor tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy amikor a kislányom szemébe süt a nap, becsukom az említett fóliával ellátott ajtót, akkor az ingerültsége, sírása egy szempillantás alatt megszűnik, nyugodtan érdeklődve nézelődik útközben, mintha nem is sütné a nap. Hihetetlen, de így van, mivel az alap fóliák tulajdonságaihoz képest a BABABARÁT FÓLIÁNAK csaknem duplája a hővédelme és a laminált fém hővédő rétegnek köszönhetően nem elnyelik a napenergiát, hanem visszatükrözik, így adott esetben nem 45% a hővédelmük, hanem 69%, ami csaknem a duplája.

Az első oldalablakokra nekem a legvilágosabb fóliát alkalmaztam, amiből este és rossz látási viszonyok között is tökéletesen kilátok. Ennek a fóliának csodálatos tulajdonsága, hogy mindamellett, hogy egyáltalán nem látszik, hogy van valami az üvegre ragasztva valamint 99% UV védelemmel rendelkezik, még csaknem a felét is visszaveri a napenergiának, így védelmez engem és a páromat vezetés közben. Természetesen ettől választhatsz sötétebbet is az első oldalüvegekre az igényednek megfelelően saját felelősségedre, de akár az első oldalüvegek nélkül is kérheted a kivitelezést.

A baleseteknél szétrobbanó üvegfelületet minden típusú fólia hatékonyan egyben tartja, ezáltal megelőzve a súlyos vágási illetve szemsérüléseket.